Monday, October 17, 2011

Xythos alert

banyak yang panik bile membuka manual untuk memuatnaik assigment gune URL ni jgn panik-panik.itu selalu jadi klu buka website yg browser sangka berbahaya..sebab tu die tanye untuk trusted atau dak. klu gune Internet Explorer(IE)kluar sebesar2 tande pangkah merah "There is a problem with this website's security certificate" sekali lagi jgn risau tak berbahaya klik je "Continue to this website (not recommended)." baru la fail manual tu leh di paparkan. klu Mozilla lak die akan tnye klu trusted atau dak.. add je exception allow je.contoh de utk IE je sb aritu xsempat nk screen capture mozilla


ni contoh untuk IE

3 comments:

  1. TQ ye atas post Pn Murni yg pertama. Huhuhu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Pn murni..

    Nak tanya ni.. selepas kita dah ada google doc kita boleh antar teruskan tanpa ikut manual pn bagi tu kan. macam mana kita nak pastikan yang kita betul betul dah antar tugasan kita.

    ReplyDelete
  3. Info Xythos alert - IE dan mozila yang amat berguna dan menambah keyakinan. tq

    ReplyDelete